ΑΕΚ: Ανοιχτό «παράθυρο» για νέα μεταγραφή μόνο κάτι εξαιρετικό

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΟ Δράμας
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας τελευταίας προσθήκης στο ρόστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει ουσιαστικά το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στρέφει πλέον την προσοχή της στην έναρξη της προετοιμασίας.

Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί για την 1η Αυγούστου στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» και στις τάξεις της ΑΕΚ θέλουν να είναι όλα έτοιμα μέχρι τότε. Πάντως ακόμα δεν έχει κλείσει το «παραθυράκι» που αφορά την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη στο ρόστερ. Αυτό βέβαια θα γίνει στην μοναδική περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Στις τάξεις της ΑΕΚ έχουν ανοιχτές τις «κεραίες» τους και παρακολουθούν την «αγορά» και εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό που θα κάνει την διαφορά τότε θα κάνουν την κίνηση τους. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα είναι ήδη υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις και ενισχυμένη με έμπειρους και ταλαντούχους αθλητές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X