Μπαρτσελόνα: Πιέζει την Τσέλσι για τον Αθπιλικουέτα

Η Μπαρτσελόνα θέλει ελεύθερο τον Αθπιλικουέτα
Photo Credits: INTIME

Μετά την συμφωνία με τον Αθπιλικουέτα, η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να συμφωνήσει με την Τσέλσι για την παραχώρηση του παίκτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε και έντυσε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στα «μπλαουγκράνα». Το κλαμπ της Καταλονίας προχωράει πλέον στους επόμενους μεταγραφικούς του στόχους!

Βασικό μέλημα των ανθρώπων της Μπάρτσα είναι η ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, με το όνομα του Θεσάρ Αθπιλικουέτα να φιγουράρει στις πρώτες θέσις. Η ομάδα του Τσάβι Ερνάντες έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον παίκτης της Τσέλσι, αλλά δεν έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με τους «μπλε».

Επιθυμία του «Άθπι» είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ το συμβόλαιο του με την ομάδα του Τόμας Τούχελ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Με βάση τα δημοσιέυματα της ισπανικής «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα έχει στείλει βελτιωμένη πρόταση στην Τσέλσι, περιμένοντας την απάντηση της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X