Με έδρα και combo

Με έδρα και combo

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τη Β Βραζιλίας και τη Α Μεξικό.

Σπορτ Ρεσίφε – Βίλα Νόβα (02:00): Χωρίς νίκη για μια ακόμη αγωνιστική έμεινε η Σπορτ Ρεσίφε. Και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Οπεράριο, έδειξε την αδυναμία της να σκοράρει και να φτάσει στο ζητούμενο. Η ομάδα του Λίσκα δεν κατάφερε να κερδίσει για έβδομη φορά στα τελευταία οχτώ παιχνίδια, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Έτσι, μια στροφή πριν την αυλαία του πρώτου γύρου, βρίσκεται στην 5η θέση με 26β., όντας στο -8 και τη Βάσκο Ντα Γκάμα, η οποία είναι στη 2η προνομιούχο θέση, που οδηγεί στην άνοδο.

Σπορτ Ρεσίφε – Βίλα Νόβα (02:00): «Μαλωμένη» με την ήττα είναι και η Βίλα Νόβα, αλλά στην δική της περίπτωση τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Κι αυτό γιατί μιλάμε για μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, η οποία αδυνατεί να κερδίσει γενικά. Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις έχει σταθεί και άτυχη, αφού σε 10 αγώνες έχει φέρει ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, το συγκρότημα του Άλαν Άαλ γνώρισε μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά στο γήπεδό της από την CSA με σκορ 2-1. Και κάπως έτσι, παρέμεινε στους 13β. και στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Αποδόσεις Πρωταθλητών 2022-23

Μικρή είναι η προϊστορία των δύο ομάδων, με πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους στις 17 Νοεμβρίου 2019, όταν ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Σε 12 αγώνες που έχουν δώσει, κυρίαρχος είναι η Σπορτ Ρεσίφε με 6 νίκες, ενώ 5 παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα. Η μοναδική νίκη της Βίλα Νόβα σημειώθηκε το μακρινό 2004.

Δες το αναλυτικό bet 365 review

Μπορεί η Σπορτ Ρεσίφε να μην βρίσκεται στα… καλύτερά της, αλλά σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άπέναντι στην ουραγό Βίλα Νόβα έχει μια χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μην χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Στην έδρα της είναι αξιόπιστη με 5 νίκες σε 8 ματς και με αυτά τα δεδομένα θα την εμπιστευτώ στο στοίχημα μου. Και κάπως έτσι, θα πάμε στοίχημα με την επιλογή «1» σε απόδοση 1.90 (pamestoixima).

Δες την αξιολόγηση της Interwetten

Πατσούκα – Μασατλάν (03:00): Άναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στο ‘Estadio Miguel Hidalgo’. Πειστικό το ξεκίνημα της Πατσούκα στη διοργάνωση. Νίκη στην πρεμιέρα με σκορ 2-0 επί της Κερετάρο, τρίποντο στη συνέχεια και στην έδρα της Κρους Άσούλ. Πιο εύκολα κι απ’ όσο δείχνει το τελικό 1-2. Προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στο ημίχρονο, διατήρησε τον έλεγχο, μπορούσε να σκοράρει κι άλλα τέρματα και δέχθηκε τη μείωση του σκορ στην τελευταία φάση του αγώνα. Με 6 βαθμούς και γκολ 4-1 είναι στη δεύτερη θέση. Στο -1 από τη Πουέμπλα, αλλά με ματς λιγότερο.

Στον αντίποδα, η Μασατλάν δεν έχει πάρει τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Έμφανής η διαφορά ποιότητας με την Πουέμπλα στην πρεμιέρα. Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε φυσιολογικά με σκορ 2-4 εντός. Στο δεύτερο σερί ματς που έδωσε στην έδρα της έχασε και από την Τίγκρες, σε κλειστό ματς, με το τελικό 0-1 να διαμορφώνεται με γκολ του Ζινιάκ από το 7 . Στο 51 ′ ′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε αλλά δεν βρήκε καθαρές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς βαθμό και ουραγός με γκολ 2-5.

Δες το αναλυτικό review της Vistabet

Πατσούκα – Μασατλάν (03:00): Ορεξάτη έχει μπει στις υποχρεώσεις της η Πατσούκα. Έίναι συμπαγής, έχει ομοιογένεια και καθαρό αγωνιστικό πλάνο. Ξέρει τι ζητάει στο χορτάρι και πώς θα το πάρει. Έχει πολύ καλό ρυθμό επιθετικά και σκοράρει άνετα, ενώ ήταν πολύ αξιόπιστη ανασταλτικά στα δύο πρώτα ματς. Το αντίθετο ισχύει για τη Μασατλάν. Σε up tempo παιχνίδια που φλερτάρουν με την αγωνιστική αναρχία, μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Σε ματς που ο αντίπαλος διατηρεί τον έλεγχο έδειξε σημαντική δυσκολία στη δημιουργία. Και πολλά κενά στο αμυντικό τρανζίσιον.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η Πατσούκα έχει αυτοπεποίθηση, είναι συγκεντρωμένη και βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ. Παίζει με υπομονή και αυτοκυριαρχία, δημιουργεί με συνέπεια και βρίσκει ευκαιρίες εκτέλεσης σε σταθερή βάση. Η Μασατλάν ακόμη ψάχνεται και μοιάζει να μην έχει την απαιτούμενη ποιότητα για τις ανάγκες της κατηγορίας. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & over 1,5 γκολ στο 1.80 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X