ΑΕΚ: Με σφραγίδα Μελισσανίδη η παραμονή του Αμραμπατ!

ΑΕΚ: Με σφραγίδα Μελισσανίδη η παραμονή του Αμραμπατ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατάφερε να έχει ξανά έναν παίκτη μεγάλης κλάσης όπως ο Αμραμπατ και στην ανατροπή έπαιξε ρόλο ο Μελισσανίδης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το πρωί της Δευτέρας, ο Νορντίν Αμραμπατ είναι ξανά στη διάθεση του Αλμέιδα. Χαμογελαστός και με εξαιρετική διάθεση, έβαλε ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και τη φόρμα της ΑΕΚ, μπαίνοντας μάλιστα άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Μια υπόθεση που έδειχνε εν πολλοίς χαμένη για την ΑΕΚ, γύρισε με εντυπωσιακή ανατροπή που στην άκρη της, έφερε τη σφραγίδα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, ήθελε τον Αμραμπατ στην ομάδα και έκανε όσα χρειαζόταν για να τον πείσει.

Η ΑΕΚ έδωσε στον Αμραμπατ όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να αφοσιωθεί με απόλυτο τρόπο στα καθήκοντα του. Πέραν από το ηγεμονικό συμβόλαιο που τον κρατά δεσμευμένο με την Ενωση και για τη νέα σεζόν, οι «κιτρινόμαυροι» παρείχαν προς τον Μαροκινό όσα θα μπορούσαν να φτιάξουν την κατάσταση με την οικογένεια του. Του έδωσαν όσα χρειαζόταν, σχολείο, σπίτι, όσα απαιτούνταν, ώστε να μπορέσει και εκείνος να πείσει την οικογένεια του, πως η Αθήνα θα είναι ιδανικός τόπος για την επόμενη σεζόν.

Δείτε περισσότερα για τον ρόλο του Δημήτρη Μελισσανίδη στην παραμονή του Αμραμπατ στην ΑΕΚ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X