Όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Γκενκ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΛΚΜΑΑΡ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ
Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τη Γκενκ στο πρώτο της φιλικό, με τον Ματίας Αλμέιδα να δηλώνει μετά το ματς πως έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από πολλές διπλές προπονήσεις. Είδα καταπληκτική διάθεση από όλους τους παίκτες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο γκρουπ που για μένα είναι σημαντικό, με υγιή ανταγωνισμό. Θέλω 24 ώρες πριν το ματς να μπορώ να αποφασίσω ποιοι θα ξεκινήσουν και ποιοι θα είναι χρήσιμοι».
Για τους διαφορετικούς σχηματισμούς: «Δεν θα επικεντρωθώ σε ένα σύστημα, θα δοκιμάσω διάφορα, θέλω να δω με ποιο σύστημα θα αποδίδουν καλύτερα οι παίκτες, εγώ είμαι ανοικτός σε όλα τα συστήματα».
Για την πίεση ψηλά και την ανάκτηση κατοχής: «Θα πρέπει να γίνεις ένα με την ιστορία μιας ομάδας, στο ποδόσφαιρο άλλες φορές παίζεις καλά και άλλες άσχημα αλλά αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι να τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Η ομάδα ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλουμε να της περάσουμε κι εγώ βλέπω με ενθουσιασμό το μέλλον».
Για τους Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα: «Για μένα όλοι οι παίκτες είναι νέοι, ο μόνος που ξέρω είναι ο Πινέδα. Σήμερα μου έδωσε μεγάλη ευχαρίστηση να τον βλέπω να παίζει καθώς είναι μαζί μας λιγότερο από 48 ώρες. Ο ίδιος γνωρίζει και το σύστημα και τις κινήσεις που θέλω.
Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Όταν το σκέφτομαι αισθάνομαι κάτι ιδιαίτερο γιατί ο κόσμος σήμερα μας έκανε να νιώθουμε πως παίζουμε εντός έδρας. Για τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, ο κόσμος πρέπει να είναι ερωτευμένος με την ομάδα για να δίνει έξτρα ώθηση».
Για το μεταγραφικό μέτωπο: «Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση, κάνουμε μια ομαδική δουλειά και περιμένουμε ενίσχυση για να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ηλιόπουλος για μεταγραφή αριστερού μπακ: «Ο Αλμέιδα μου είπε δεν θέλει ποδοσφαιριστή, του άρεσε ο Γκατσίνοβιτς εκεί» – Το παράθυρο που άφησε!
- Ηλιόπουλος: «Δεν θα μπορούσε ο Παπαδόπουλος να χαλάσει τις σχέσεις μου με τον Μελισσανίδη, έχουμε τρομερή χημεία»
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Απολαυστικός Ηλιόπουλος σε ερώτηση για τους Μαρινάκη, Σαββίδη και Αλαφούζο – Τι είπε!
- Ηλιόπουλος για Γιάννη Παπαδόπουλο: «Να μας εξηγήσει ο ίδιος δημοσίως γιατί πήγε στον Ολυμπιακό – Εκτός αν κρύβεται»
Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει να μας μιλάνε ανοιχτά;
FireAid: Συναυλία για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στο Λος Άντζελες
Ο απίστευτος λόγος που χάλασε τον δανεισμό Μουανί στην Γιουβέντους
Επιμένουν οι Ιταλοί: «Ο Κυριακόπουλος λέει “αντίο” στην Μόντσα!»
Απολύθηκε από την εθνική Βελγίου ο Τεντέσκο