Χάος στη Βραζιλία: Οπαδός της Σάντος έκανε ντου στο γήπεδο και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της Κορίνθιας (VIDEO)

Χάος στη Βραζιλία: Οπαδός της Σάντος έκανε ντου στο γήπεδο και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της Κορίνθιας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός έγινε στο φινάλε της επαναληπτικής αναμέτρησης της Σάντος με την Κορίνθιανς (1-0) για το Copa do Brasil.

Η Κορίνθιανς, που είχε νικήσει με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι, πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-1, ενώ τη Σάντος περιμένει μεγάλη «καμπάνα».

Οι οπαδοί των γηπεδούχων πετούσαν βροχή αντικειμένων στην εστία των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά. Ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς, Κάσιο, αντέδρασε με ειρωνικό χειροκρότημα καθώς αποχωρούσε από το τέρμα του. Τότε ένας εκτός εαυτού οπαδός της Σάντος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και… κερδίζοντας στο σπριντ όλους τους άνδρες ασφαλείας, προσπάθησε να επιτεθεί στον 35χρονο γκολκίπερ. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον χτυπήσει πισώπλατα και σύντομα η ασφάλεια επενέβη για να τον… μαζέψει.

Η σύζυγος του Κάσιο πήρε θέση για την επίθεση μέσω social media. «Δειλέ! Πριν τρεις μήνες απενεργοποίησα τον λογαριασμό μου λόγω των απειλών που είχα δεχτεί εγώ και η οικογένειά μου. Και όχι, δεν ήταν κάποιο κακόγουστο αστείο ενός νεαρού. Ήταν ένας εγκληματίας. Τώρα ο σύζυγός μου δέχεται επίθεση στο γήπεδο. Και τόσα αντικείμενα. Τι θα γινόταν αν τον τραυμάτιζαν; Σεβαστείτε τη δουλειά αυτών των ανθρώπων», ανέφερε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X