ΑΕΚ: Μέχρι τέλους πάλεψε η Στανταρ να κλέψει τον Πινέδα

«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Πινέδα, η ΑΕΚ προσφέρεται να καλύψει το συμβόλαιο του»
Photo Credits: INTIME

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν ότι η Σταντάρ Λιέγης έκανε μια τελευταία προσπάθεια να επιλέξει τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά δεν τα κατάφερε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βελγικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σημερινή (13/7), τελευταία προσπάθεια της Σταντάρ Λιέγης, να εντάξει στο δυναμικό της τον Ορμπελίν Πινέδα. Συγκεκριμένα, τονίζουν πως ο  παίκτης δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτικής της Σταντάρ, αλλά το βελγικό σωματείο ήθελε να μπει ρήτρα αγοράς του. Για το οποίο, η Θέλτα δεν έμπαινε σε διαπραγματεύσεις . Και κάπως έτσι, ο Ορμπελίν θα φοράει του χρόνου, τα χρώματα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το δημοσιεύμα γράφει:

«Για τoν Pineda, η Standard βρισκόταν ακόμη σε διαπραγματεύσεις με τη Celta Vigo σήμερα το πρωί και ο παίκτης ήταν εντάξει στο να έρθει, αλλά η Celta δεν θέλει μια επιλογή αγοράς που η Standard θέλει οπωσδήποτε, οπότε ο παίκτης πηγαίνει στην ΑΕΚ.»

Ο Μεξικανός παικταράς ετοιμάζει ήδη… βαλίτσες για Αθήνα, όπου θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να πάει να βρει την ομάδα στο Άλκμααρ.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X