Τσάκαλου: «Δεν είμαι ΑΕΚ, είμαι ΑΕΚάρα»

Τσάκαλου: «Δεν είμαι ΑΕΚ, είμαι ΑΕΚάρα»
Photo Credits: INTIME

Η Λαμπρίνα Τσάκαλου στις πρώτες της δηλώσεις σαν αθλήτρια της ΑΕΚ δεν έκρυψε την χαρά της που θα φοράει και επίσημα τα «κιτρινόμαυρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμπρίνα Τσάκαλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο χαντμπολικό κόσμο ούτε και στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Τη νέα σεζόν θα φορέσει επίσημα την φανέλα της ΑΕΚ αλλά άτυπα η ίδια την φοράει συχνά μιας και δεν έχει κρύψει ποτέ τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα της.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Λαμπρίνα Τσάκαλου μίλησε στο aek.gr και δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση της για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το να αγωνιστώ με το Δικέφαλο στο στήθος ήταν κυριολεκτικά ένα από τα όνειρα ζωής μου ως αθλήτρια. Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι μεγάλωσα σε αθλητική οικογένεια που ποτέ δεν έκρυψε τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά της. Το έχω δηλώσει άλλωστε και σε πολλές συνεντεύξεις. Δεν είμαι ΑΕΚ, είμαι ΑΕΚΑΡΑ! Ακόμα και μετά τη δημιουργία του αντρικού τμήματος χρόνια πριν, ποτέ δεν πίστεψα πραγματικά ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία και είμαι πολύ ενθουσιασμένη αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς, θα χρειαστεί λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να βρεθώ και επίσημα εντός γηπέδου, καθώς λόγω της υπερχρήσης αντιμετωπίζω σημαντικές σωματικές δυσκολίες. Η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο χειρουργικά και η αποκατάσταση είναι αρκετά χρονοβόρα. Παρ’ ότι ο δρόμος μέχρι την πρώτη αγωνιστική μου εμφάνιση είναι μακρύς ακόμα και τα τελευταία χρόνια που πέρασα ήταν πολύ δύσκολα τόσο σωματικά όσο και ψυχοσυναισθηματικά. Το οτι υπέγραψα στην ΑΕΚ μου δημιουργεί έντονα συναισθήματα χαράς, προσμονής και ανυπομονησίας για την επιστροφή μου στα γήπεδα. Τελευταίο και πιο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπασταμάτη για το σεβασμό και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, καθώς επισης και για την κατανόηση και υπομονή στη δύσκολη χρονιά της αποκατάστασης που έρχεται».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X