Copa Africa 2023: Μετατέθηκε για το 2024 λόγω… καιρού!

Copa Africa 2023: Μετατέθηκε για το 2024 λόγω… καιρού!
Photo Credits: INTIME

Η αφρικανική ποδοσφαιρική συνομοσπονδία αποφάσισε να μεταθέσει τη διοργάνωση του 2023 για τον χειμώνα του 2024 λόγω των καιρικών συνθηκών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι κακές καιρικές συνθήκες που αναμένονται το καλοκαίρι του 2023 στην Ακτή Ελεφαντοστού, οδήγησαν την αφρικανική ποδοσφαιρική συνομοσπονδία στην απόφαση να μεταθέσει τη διοργάνωση του Κύπελλο Εθνών Αφρικής για τον χειμώνα του 2024.

Η τελική φάση του θεσμού είχε αρχικά προγραμματιστεί για το διάστημα Ιούνιο-Ιούλιο του 2023, αλλά η εκτελεστική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αφρικής συνεδρίασε σήμερα στο Μαρόκο και αποφάσισε την αλλαγή της ημερομηνίας, με την Ακτή Ελεφαντοστού ωστόσο να παραμένει διοργανώτρια.

«Δεν θέλουμε να πάρουμε το ρίσκο να έχουμε μία διοργάνωση μέσα σε κατακλυσμό. Δεν θα ήταν καλό για το αφρικανικό ποδόσφαιρο και την εικόνα του», δήλωσε ο πρόεδρος της αφρικανικής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, Πατρίς Μοτσέπε.

Κάτοχος του τροπαίου είναι η Σενεγάλη, που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου της Κυπέλλου Εθνών Αφρικής τον περασμένο Φλεβάρη στον τελικό κόντρα στην Αίγυπτο.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X