Η ΑΕΚ αλλάζει και γιατρό – Ο Αλεξανδρόπουλος στην θέση του Κακκαβά

Η ΑΕΚ αλλάζει και γιατρό – Ο Αλεξανδρόπουλος στην θέση του Κακκαβά
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχωρά και σε αντικατάσταση γιατρού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς που ξεκινά έχει κάνει πολλές αλλαγές και συνεχίζει.

Και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr αλλάζει και γιατρό. Ο μέχρι πρότινος γιατρός της ΑΕΚ Πίνδαρος Κακκαβάς αποχωρεί από τον σύλλογο και η Ένωση θα τον αντικαταστήσει με τον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Αλεξανδρόπουλος ήταν από το 2019 μέχρι τον Γενάρη του 2021 στον Παναθηναϊκό, ενώ νωρίτερα ήταν για 6 χρόνια γιατρός στις Ακαδημίες της ΑΕΚ και έχει εμπειρία από μεγάλες ομάδες.

Είναι χειρούργος ορθοπαιδικός στην ειδικότητα.  Διαθέτει πτυχίο από την ιατρική σχολή της Κατάνιας – Ιταλίας και είναι εξειδικευμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Leeds (LGI) της Μεγάλης Βρετανίας με αντικείμενο την αρθροσκοπική χειρουργική, το ορθοπαιδικό τραύμα, τις αθλητικές κακώσεις και τις ολικές αρθροπλαστικές.

Έτσι η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία της με γιατρό τον Αλεξανδρόπουλο.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έχει προσλάβει ως εργοφυσιολόγο τον Παναγιώτη Ζιώγα, ενώ έχει προχωρήσει και σε αλλαγές φυσιοθεραπευτών. Ο Θωμάς Παπαδάς παίρνει την θέση του Βαλάντη Χατζηγιάννη. Έτσι η ΑΕΚ συνεχίζει την επόμενη χρονιά με τριάδα φυσιοθεραπευτών Παπαδά-Γαϊτάνο-Παυλίδη, μαζί με τον Ιωάννου που είναι επικεφαλής.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X