Πέθανε πρώην Μις Βραζιλία

Πέθανε πρώην Μις Βραζιλία

Η 27χρονη πρώην Μις Βραζιλίας Gleycy Correia μετά από βαριά αιμορραγία, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «χώρα του καφέ» έχει σοκαριστεί με τον θάνατο της Μις Βραζιλίας 2018. Ο λόγος για τη Gleycy Correia.

Η πανέμορφη αυτή κοπέλα έκανε επέμβαση αμυγδαλεκτομής. Η επέμβαση αυτή περιλαμβάνει και αφαίρεση των αμυγδαλών της. Εξαιτίας αυτουνού του γεγονότος υπέστη βαριά αιμορραγία και καρδιακή προσβολή, τον περασμένο Απρίλιο.

Μετά από τρεις μήνες υπερπροσπάθειας για να μείνει στη ζωή, η κοπέλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

«Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της και μετά από πέντε ημέρες στο σπίτι, είχε αιμορραγία», δήλωσε ο ιερέας της οικογένειας Lidiane Alves Oliviera. «Είχε καρδιακή ανακοπή στις 4 Απριλίου και από τότε ήταν σε κώμα, χωρίς νευρολογική δραστηριότητα. Σήμερα πέθανε», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gleycy Correia PMU (@gleycycorreia)

Η σορός της στάλθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του Macae για νεκροψία. Ο πάστορας Jak Abreu, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συγγενείς της πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Και συμπλήρωσε: «Ο Θεός διάλεξε αυτή τη μέρα για να μαζέψει την πριγκίπισσά μας. Ξέρουμε ότι θα της λείψει πολύ, αλλά τώρα θα φωτίζει τον ουρανό με το χαμόγελό της».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X