ΠΑΟ: Ψηλά στην λίστα για προπονητή ο Σφαιρόπουλος - Ακολουθούν οι Αλιμπίγιεβιτς και Σερέλης

ΠΑΟ: Ψηλά στην λίστα για προπονητή ο Σφαιρόπουλος - Ακολουθούν οι  Αλιμπίγιεβιτς και Σερέλης
Photo Credits: INTIME

Αρκετά ονόματα τεχνικών εξετάζονται στον ΠΑΟ μετά την φετινή αποτυχημένη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟ ήταν μακράν η πιο αποτυχημένη έπειτα από πολλές δεκαετίες.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο τίτλο χάνοντας από τον Ολυμπιακό στους τελικούς πρωταθλήματος με 3-0 όπως επίσης και στον τελικό Κυπέλλου στην Κρήτη από τον ίδιο αντίπαλο. Στην Ευρωλίγκα για μια ακόμη χρονιά παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων τερματίζοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να «ψαχτούν» στην αγορά των προπονητών αφού οι παραμονή του Γιώργου Βόβορα μαζεύει ελάχιστες πιθανότητες.

Μια από τις περιπτώσεις που είναι ψηλά στην λίστα είναι του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού στις στοιχηματικές αποδόσεις είναι  το απόλυτο φαβορί αφού υπήρχε για αρκετές ημέρες η φημολογία πως θα τον βλέπαμε στον πάγκο της Βαλένθια, ωστόσο τη συγκεκριμένη θέση πήρε ο Μουμπρού με τις ομάδες της Ευρωλίγκας που έχουν απομείνει να είναι λίγες.

Επίσης, γκελ έχει κάνει και το όνομα του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς που ήταν ο κορυφαίος προπονητής του Eurocup τη χρονιά που ολοκληρώθηκεμιας και κατάφερε και έστειλε στον τελικό τη Μπούρσασπορ.

Από εκεί και πέρα στο κάδρο υπάρχει και ο Χρήστος Σερέλης που ήρθε στην μέση της σεζόν και δεν κρίθηκε ουσιαστικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον οργανισμό του ΠΑΟ θα είναι ένα ιδιαίτερα κρίσιμο καλοκαίρι με πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ σε σύγκριση με την φετινή αποτυχημένη χρονιά.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X