Απλωσε το χέρι του να χαϊδέψει τίγρη και έχασε τη ζωή του - Σκληρές εικόνες (VIDEO)

Απλωσε το χέρι του να χαϊδέψει τίγρη και έχασε τη ζωή του - Σκληρές εικόνες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγική κατάληξη είχε η απερισκεψία ενός φύλακα ζωολογικού κήπου να χαϊδέψει μια τίγρη…

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας φύλακας ζωολογικού πάρκου στο Μεξικό δέχεται επίθεση από μία τίγρη, κατά τη διάρκεια της σίτισής της, κατέγραψε κάμερα.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει τον 23χρονο Jose de Jesus να προσπαθεί να χαϊδέψει το άγριο αιλουροειδές στον ζωολογικό κήπο στο Periban, στο δυτικό Μεξικό, όταν ξαφνικά η τίγρης του αρπάζει το χέρι και το δαγκώνει με τον άνδρα να ακούγεται να ουρλιάζει, σφαδάζοντας από τον πόνο.


Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου αρνήθηκε να επιτρέψει στους γιατρούς να ακρωτηριάσουν το χέρι του που είχε παραμορφωθεί, πριν πεθάνει από καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το New York Post.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου φέρεται να δημοσίευσε μάλιστα το ανατριχιαστικό βίντεο για να δείξει ότι ο εργάτης έφταιγε για την επίθεση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X