Καραφέσκος: Δεύτερη σπουδαία δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ - Τι έδωσε (ΦΩΤΟ)

Καραφέσκος: Δεύτερη σπουδαία δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ - Τι έδωσε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Νέα δωρεά από τον Γιώργο Καραφέσκο στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νέα σπουδαία δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Καραφέσκος.

Σύμφωνα με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ο Καραφέσκος πρόσφερε το δελτίο του στην ΑΕΚ, συλλογή μεταλλίων του στην ΑΕΚ και στις εθνικές ομάδες, μία συλλογή του από καρφίτσες της ΑΕΚ και αντιπάλων και ένα κομμάτι δίχτυ από τις εστίες του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την ημέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 1971!

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Καραφέσκος, ο οποίος έχει ήδη προσφέρει και στο παρελθόν σπουδαία εκθέματα για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, έκανε μία δεύτερη δωρεά, η οποία περιλαμβάνει το δελτίο του στην ομάδα, συλλογή μεταλλίων του στην ΑΕΚ και στις εθνικές ομάδες, μία συλλογή του από καρφίτσες της ΑΕΚ και αντιπάλων και ένα κομμάτι δίχτυ από τις εστίες του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την ημέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 1971!

Πρόκειται για σπανιότατα εκθέματα που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προθήκες του Μουσείου της ομάδας μας στην Opap Arena!

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν ενθύμια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X