ΑΕΚ: Θέλει μεταγραφές που θα αλλάξουν το αγωνιστικό προφίλ της!

ΑΕΚ: Θέλει μεταγραφές που θα αλλάξουν το αγωνιστικό προφίλ της!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φορτσάρει για τη μεταγραφική της ενίσχυση με 3-4 παίκτες στον άξονα και παράλληλα προσπαθεί να απαλλαχθεί από παίκτες που δεν υπολογίζονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηρεμία πριν την καταιγίδα. Κάπως έτσι φαντάζουν τα μεταγραφικά της ΑΕΚ αυτήν την περίοδο. Υπάρχει μεν φαινομενική ηρεμία, καθώς ελάχιστες κινήσεις έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά στο παρασκήνιο υπάρχει αρκετή δουλειά. Είναι ξεκάθαρο, πως βασικός στόχος της ΑΕΚ είναι μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να έχουν κλείσει 3-4 θέσεις σε επίπεδο βασικής 11άδας.

Πρόκειται για παίκτες που προορίζονται να αλλάξουν τη βάση του αγωνιστικού προφίλ της ΑΕΚ, προσφέροντας ποιοτική αναβάθμιση στις θέσεις που είχε εντοπιστεί μεγάλο πρόβλημα, δηλαδή μεσοαμυντικά. Η ΑΕΚ ψάχνει ενίσχυση σε θέσεις στον άξονα άμυνας και μεσαίας γραμμής, όπου θέλει να δημιουργήσει ένα νέο τρίγωνο που θα κάνει τη διαφορά. Όπως είχατε ενημερωθεί, η ΑΕΚ στοχεύει σε παίκτες που κατά συντριπτικό ποσοστό δεσμεύονται από συμβόλαια και προσπαθεί να τους αποκτήσει είτε με αγορές, είτε ως δανεικούς με οψιόν αγοράς.

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Πινέδα, που αποτελεί προτεραιότητα για τον Αλμέιδα. Η ΑΕΚ παραμένει μέσα στην υπόθεση του Μεξικανού χαφ, παρακολουθεί στενά την υπόθεση, αλλά με δεδομένο πως η Θέλτα σε αυτήν τη φάση δίνει προτεραιότητα στην πώληση του με ποσό 5-6 εκατ. ευρώ, περιμένει να ωριμάσουν οι συνθήκες και να μπει στη διαδικασία. Μεγάλο συν για την ΑΕΚ είναι η θέληση του Πινέδα να συνεργαστεί εκ νέου με τον Αλμέιδα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X