Ερντογάν κατά των Ελλήνων: «Θα πάθουν ό,τι έπαθαν οι παππούδες τους»

Ερντογάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι φανερά εκνευρισμένος από τις διπλωματικές κινήσεις που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τη τουρκική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας. Επιτέθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και γενικότερα στους Έλληνες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να μην μας κάνουν πλάκα, θα πάθουν ό,τι οι παππούδες τους».

Ο Ερντογάν χαρακτήρισε ψεύτη τον Έλληνα πρωθυπουργό:

«Εγώ σε φιλοξένησα σε κέρασα φαγητό, συμφωνήσαμε να μιλάμε χωρίς τρίτους, αλλά μετά από 15 μέρες πήγες στις ΗΠΑ και μίλησες και εναντίον μας και για το F-16… Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη. Η μαγκιά αυτού του λαού δεν χάφτει τέτοια… Όταν πριν 100 χρόνια οι πρόγονοι σου πήγαν να κάνουν τέτοια, ξέρεις τι έπαθαν, μην πάθετε το ίδιο. Θα είναι βαρύ το τίμημα…»

«Πήγαμε με τον κυβερνητικό μου εταίρο τον Μπαχτσελί στην άσκηση EFES 2022. Δώσαμε μήνυμα κάπου, ξέρετε πού, και φαίνεται πώς το κατάλαβαν» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις αμερικάνικες βάσεις στην Ελλάδα: «Ανοίγετε βάσεις και λέτε ότι είναι εναντίον της Ρωσίας… Όλο ψέματα λέτε».

Ο Τούρκος πρόεδρος έβαλε στο στόχαστρο τους πάντες.

Στην Άγκυρα υπάρχει εκνευρισμός από το διπλωματικό μπαράζ της Αθήνας, όπως φαίνεται και από τα προκλητικά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X