Κριχόβιακ: «Δώσαμε απάντηση σε ένα δύσκολο γήπεδο» - Οι αριθμοί του με την Ολλανδία

Κριχόβιακ
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ βοήθησε την Πολωνία να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Πολωνίας και το απέδειξε με μια πολύ ουσιαστική εμφάνιση στην χτεσινή αναμέτρηση με την Ολλανδία για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Στο παιχνίδι με τους «οράνιε» φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ελέω της απουσίας του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και συνέβαλλε στην ισοπαλία με 2-2 που κρατάει την Πολωνία στις θέσεις παραμονής στην Α κατηγορία του Nations League.

Ο 32χρονος αγωνίστηκε όλο την αναμέτρηση και είχε 88% επιτυχία στις μεταβιβάσεις, 2/2 μακρινές μπαλιές, 3/6 κερδισμένες μονομαχίες εδάφους, 2/2 εναέριες μονομαχίες, 2 κλεψίματα και 2 τάκλιν  προσθέτοντας αν μη τι άλλο μια γεμάτη εμφάνιση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ανέβασε και μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας: «Καλή απάντηση σε ένα πολύ δύσκολο τερέν, δουλεύουμε και προχωράμε»

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X