ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρος» για μια ακόμη χρονιά ο Κοτσιώνης

ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρος» για μια ακόμη χρονιά ο Κοτσιώνης
Photo Credits: INTIME

Ο 20χρόνος ίντερ ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ θα συνεχίσει να είναι για μια ακόμη χρονιά ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης.

Ο 20χρονος ίντερ υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα χάντμπολ η οποία και επισημοποίησε την συνεργασία των δύο πλευρών. Η «Ένωση» πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νεαρού που θεωρείται έναν από τους πλέον εξελίξιμους αθλητές στην θέση του, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Κοτσιώνη. Ο 20χρονος (16/10/2002) ίντερ, ύψους 1,89 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης, από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα μας, παραμένει στα κιτρινόμαυρα. Μέχρι στιγμής, έχει γράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ 43 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 58 γκολ. Επίσης, έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (2020, 2021), 1 Κύπελλο (2021) και 1 EHF European Cup (2021).

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ΑΕΚ. Εύχομαι να είναι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη χαρές και πάνω από όλα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κωνσταντίνε, καλή επιτυχία τη νέα χρονιά!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X