Λίβερπουλ: Συμφώνησε με Νούνιεζ και περιμένει την απάντηση της Μπενφίκα

Νούνιες Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με τον Ντάργουν Νούνιεζ, ο οποίος θα βάζει στα ταμεία του κάθε χρόνο 8 εκατ. ευρώ. Το μόνο που μένει είναι η απάντηση της Μπενφίκα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να αποκτήσει τον Ντάργουιν Νούνιεζ. Ο Ουρουγουανός φορ έκανε μία ξέφρενη πορεία την περσινή σεζόν, στην οποία σκόραρε 34 φορές σε 41 συμμετοχές με την φανέλα της Μπενφίκα. Έτσι έγινε πόλος έλξης για πολλές και διαφορετικές ομάδες. Συγκεκριμένα οι Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν στα ραντάρ του τον νεαρό παικταρά, όμως την δεδομένη χρονική στιγμή η Λίβερπουλ είναι αυτή που είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Νούνιες έχει έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους των «Ρεντς», οι οποίοι του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο με απολαβές οκτώ εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Βέβαια ακόμη εκκρεμεί η συμφωνία με την Μπενφίκα. Η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ σκοπεύει να πείσει τους «Αετούς» με μία προσφορά των 80+20 εκατομμυρίων ευρώ. Μένει να δούμε αν τελικά ο Νούνιεζ βρει το… λιμάνι του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X