Αδωνις Γεωργιάδης: «Αν αφαιρέσουμε τον φόρο από τα καύσιμα, δεν θα πληρώσουμε συντάξεις - Σας αρέσει;»

Αδωνις Γεωργιάδης: «Αν αφαιρέσουμε τον φόρο από τα καύσιμα, δεν θα πληρώσουμε συντάξεις - Σας αρέσει;»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επικαλέστηκε νέες δικαιολογίες για να αιτιολογήσει την άρνηση της κυβέρνησης να μειώσει τον φόρο στα καύσιμα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ανάπτυξης αρχικά επιχείρησε να αποδώσει την τρομακτική ακρίβεια, με την οποία είναι αντιμέτωπα τα νοικοκυριά, σε εισαγόμενο πρόβλημα. «Άμα βρέχει, μπορείς να πεις γιατί βρέχει;» διερωτήθηκε με ύφος. Παραδέχθηκε πάντως ότι αν και στις τιμές διυλιστηρίου είμαστε κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, το πρόβλημα με την εκτόξευση των τιμών οφείλεται στους μεγάλους φόρους στη χώρα μας.


«Η Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, από τη δεκαετία του ‘90 έχει στηρίξει τον κρατικό της προϋπολογισμό σε πολύ μεγάλο βαθμό στους μεγάλους φόρους στα καύσιμα» είπε απερίφραστα. «Άμα πούμε θα αφαιρέσουμε τον φόρο από τα καύσιμα, δεν θα πληρώσουμε συντάξεις. Σας αρέσει;».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X