ΠΑΟΚ: Σε προχωρημένες επαφές με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Κρέσπο

«Έδεσε» Κρέσπο μέχρι το 2021 ο ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Απόλλωνα Λεμεσού – παρότι πρόσφατα ρεπορτάζ έφερναν τον ΑΠΟΕΛ να έχει σχετικό προβάδισμα – βρίσκεται σύμφωνα με το SPORT24 ο Χοσέ Κρέσπο, όντας τη δεδομένη στιγμή σε φάση αποσαφήνισης των σχετικών λεπτομερειών για επίτευξη οριστικής συμφωνίας.

Οι πρωταθλητές Κύπρου προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού στόπερ, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον ηγέτη που αναζητούν εν όψει της συμμετοχής τους στα καλοκαιρινά προκριματικά του Champions League.

Και κάπως έτσι – αν και εφόσον ολοκληρωθούν με υπογραφές οι διαπραγματεύσεις – φαίνεται πως ολοκληρώνεται ο εξαετής κύκλος του Κρέσπο στον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να προστίθεται στους Πασχαλάκη και Βαρέλα από τα μέλη της «παλιάς» φρουράς που είχαν ενεργό ρόλο στην χρονιά του νταμπλ, οι οποίοι αποχωρούν αυτό το καλοκαίρι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X