Το «άγριο» μέρος στην Ίμπιζα όπου τα αστέρια της Premier League βγαίνουν εκτός ελέγχου

Το «άγριο» μέρος στην Ίμπιζα όπου τα αστέρια της Premier League βγαίνουν εκτός ελέγχου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολυτέλεια και οι εκκεντρικές εμφανίσεις ήταν πάντα κυρίαρχα στοιχεία στις καλοκαιρινές διακοπές των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους με τους συλλόγους τους, γεμίζουν τα social media με τις στιγμές των διακοπών τους στα πιο ακριβά μέρη του κόσμου. Απ’ ότι φαίνεται πάντως ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, ειδικά των παικτών από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι η Ισπανία και η Ίμπιζα.

Εκεί βρίσκεται το «O Beach Club», ένα τεράστιο resort που ανήκει στον αδερφό του θρυλικού Άγγλου επιθετικού, Γκάρι Λίνεκερ.

Ο Γουέιν ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες το 1988 στην Τενερίφη, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Πουέρτο Μπανούς της Μαρμπέγια. Το 2012, μετά από αρκετά χρόνια στον τουριστικό τομέα, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσει το «O Beach Club» στην Ίμπιζα, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες του ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών.

Σε αυτό το resort μπορεί να βρει κανείς ό,τι ζητάει από το καλοκαίρι του. Πολυτελή δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια, μπαρ, μουσική και DJs να παίζουν ασταμάτητα. Τα πάρτι που γίνονται εκεί ξεχωρίζουν, με δεκάδες ποδοσφαιριστές να καταφθάνουν κάθε χρόνο, αμέσως μετά τους αγώνες τους, προκειμένου να διασκεδάσουν και να αποβάλλουν το στρες της αγωνιστικής περιόδου.

Φυσικά, οι τιμές είναι απλησίαστες για τους «κοινούς θνητούς», μιας και η ελάχιστη κατανάλωση στην πισίνα του «O Beach Club» είναι τα 1.000 ευρώ κατά άτομο. Πρόσφατα, εκεί βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, ο οποίος μάλιστα πόζαρε για φωτογραφίες δίπλα στον αδερφό του Γκάρι Λίνεκερ.

Από την έναρξη λειτουργίας του πριν από περίπου μια δεκαετία, το συγκρότημα έχει επισκεφθεί πληθώρα Βρετανών ποδοσφαιριστών όπως ο Μάικλ Κάρικ, ο Τζο Χαρτ, ο Πίτερ Κράουτς, ο Άντι Κάρολ, ο Τάιρον Μίνγκς και άλλοι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X