Κοντά στην ανανέωση με την Ανόρθωση ο Ουάρντα

Προσπαθεί να τα... μαζέψει ο Ουάρντα: «Ζητώ συγγνώμη από όλους» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ελλάδα βάζει ο Αμρ Ουάρντα ο οποίος θα παραμείνει Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στο να ανανεώσει με την Ανόρθωση είναι ο Αμρ Ουάρντα. Όπως αναφέρει σε σχετικό του δημοσίευμα το κυπριακό σαϊτ protathlima.com:

«Δεν είμαστε τόσο μακριά” αναφέρει σε ανάρτηση του με την φανέλα της Ανόρθωσης ο Αμρ Ουάρντα και προφανώς είναι μήνυμα που δείχνει ότι είναι πιο πιθανή από όσο φάνταζε με το το τέλος του πρωταθλήματος η παραμονή του στην “Κυρία”.

Όπως πληροφορείται το PROTATHLIMA η πρόταση που έχει ο Αιγύπτιος από την Ανόρθωση συνεχίζει να είναι η καλύτερη από κάθε άλλη. Το σούπερ συμβόλαιο (αγγίζει τις 400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο) που του δίνει η Ανόθωση δεν είναι εύκολο να το βρει αλλού.

Το γεγονός επίσης ότι στους “κυανόλευκους” έδεσε αμέσως με ομάδα και κόσμο είναι ακόμα μάι σημαντική παράμετρος. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα αλλά το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οι θετικές ενδείξεις».

Η επιστροφή του στην Ελλάδα πλέον φαντάζει απίθανη. Ο κύκλος του στα δικά μας μέρη μάλλον έχει κλείσει οριστικά…

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X