Στην «OPAP Arena» ο Στέλιος Πέτσας - Ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους και επιθεώρησε τις εργασίες (ΦΩΤΟ)

Στην «OPAP Arena» ο Στέλιος Πέτσας - Ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους και επιθεώρησε τις εργασίες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας επισκέφτηκε την «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την «OPAP Arena» επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος και για τα θέματα αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, το πρωί της Τρίτης.

Ο υπουργός ξεναγήθηκε σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου κι ενημερώθηκε αναλυτικά για τη πορεία των εργασιών. Στη συνέχεια επιθεώρησε πολύ λεπτομερώς και το σύνολο των χώρων που περιβάλλουν το γήπεδο. Η επίσκεψη του κ. Πέτσα κράτησε για περισσότερο από 1,5 ώρα.

Τον υποδέχθηκαν και τον συνόδευσαν στη συνέχεια, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο διευθυντής του γηπέδου Κώστας Μανωλάς, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος κι ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Να τονίσουμε πως ένα σημαντικό κομμάτι των συνοδών έργων στους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου της ΑΕΚ, είναι της αρμοδιότητας του υπουργείου Εσωτερικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Οπότε υπήρχε και πρακτικό ενδιαφέρον, ωστόσο ήταν έντονη η προσωπική επιθυμία του κ. Πέτσα να βρεθεί στο γήπεδο, να ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους και φυσικά να επιθεωρήσει και τη πορεία των εργασιών που άπτονται και της αρμοδιότητας του υπουργείου του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X