«Θέλει να φύγει από την Μπέτις ο Λαϊνέζ, καραδοκεί η ΑΕΚ»

«Θέλει να φύγει από την Μπέτις ο Λαϊνέζ, καραδοκεί η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όλο και περισσότερα ΜΜΕ μιλούν για το φλερτ της ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Λαϊνέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντιέγκο Λαϊνέζ. Το όνομα του νεαρού άσου της Μπέτις παίζει πολύ τις τελευταίες ώρες τόσο στην Ισπανία, όσο και στο Μεξικό για την Ένωση.

Το τελευταίο στοιχείο που προστίθεται είναι πως ο νεαρός άσος έχει ήδη ζητήσει να φύγει από την Μπέτις εξαιτίας του πενιχρού χρόνου συμμετοχής που παίρνει υπό τον Πελεγκρίνι.

Το «besoccer», γράφει τώρα πως: «Το μέλλον του Ντιέγκο Λαΐνεζ φαίνεται να απέχει πολύ από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Ο Μεξικανός διεθνής έχει ήδη ζητήσει από τη Ρεάλ Μπέτις να τον αφήσει να φύγει στην επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς δεν παίρνει τα λεπτά συμμετοχής που ήλπιζε ως παίκτης της Ρεάλ Μπέτις.

Πρόθεση της Μπέτις είναι να τον αφήσει να φύγει δανεικός, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσει τις ικανότητές του σε άλλες ομάδες, καθώς ο 21χρονος δεξιός εξτρέμ έχει ακόμα μερικά χρόνια συμβόλαιο, μέχρι το 2024.

Ο Πελεγκρίνι δεν τον υπολογίζει σχεδόν καθόλου, όπως φαίνεται από τα μόλις 379 λεπτά που έχει παίξει σε 13 αγώνες φέτος, τα τρία από αυτά ως αλλαγή, οπότε ο Λαϊνέζ έχει ήδη αποφασίσει να αναζητήσει νέα ομάδα.

Και θα μπορούσε να το είχε βρει. Η ΑΕΚ του Αργεντινού προπονητή Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για τον δανεισμό του Μεξικανού διεθνή.

Ωστόσο, πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Λαϊνέζ στον ελληνικό σύλλογο, η Μπέτις θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, για να μην χάσει χρήματα για μια πιθανή αναπροσαρμογή της αξίας του νεαρού Αζτέκου της Μπέτις».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X