«Ο Σεμπαστιάν Σιμάνσκι είναι πιθανό να πάει στην ΑΕΚ»

«Ο Σεμπαστιάν Σιμάνσκι είναι πιθανό να πάει στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης που έχει ξεχωριστή σχέση με τον Ράντοσλαβ Κουχάρισκι ίσως συνεχίσει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έριξε τη… βόμβα ο Πολωνός δημοσιογράφος στην UEFA, Πιότρ Κοζμίνσκι, ο οποίος σε συζήτηση του με ακόλουθούς του στο Twitter άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Πολωνός σταρ της Ντιναμό Μόσχας, Σεμπάστιαν Σιμάνσκι να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, χωρίς, ωστόσο, να μπαίνει σε λεπτομέρειες!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν η συζήτηση έγινε στο προφίλ του Κοζμίνσκι κάτω από την είδηση περί του αποχώρησης του άλλοτε χαφ της Καστοριάς, Πέδρο Τίμπα από τη Λεχ Πόζναν.

Συζήτησε για διάφορα περί του Πορτογάλου άσου και κάπου εκεί εμφανίζεται χρήστης του Twitter και τον ρωτά πόσα χρήματα θα πάρει η ομάδα της Βαρσοβίας σε περίπτωση πώλησης του Σιμάνσκι από τη Ντινάμο Μόσχας σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει πως έχουν γραφτεί πολλές ομάδες, όπως η Χέρτα και η Μπέτις, αλλά διάφορα ποσά για τον παίκτη, ενώ πως το Transfermarkt κοστολογεί τον παίκτη στα 13 εκατ. ευρώ με τον δημοσιογράφο να απαντά σε «κιτρινόμαυρο» φόντο.

«13 εκατ; Γνώμη μου με λιγότερα χρήματα. Και δεν θα με εκπλήξει αν ο παίκτης πάει στην ΑΕΚ», ανέφερε ο Κοζμίνσκι και συμπλήρωνε πως «ας περιμένουμε, κατά τη γνώμη μου δεν θα κάνει μεταγραφή τόσο μεγάλου ποσού και όχι απαραίτητα σε “γουάου” κλαμπ της Ευρώπης».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X