Εθνική: Οι σκέψεις του Πογέτ για την ενδεκάδα - Απόψε στις 21:45 κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Εθνική: Οι σκέψεις του Πογέτ για την ενδεκάδα - Απόψε στις 21:45 κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά απόψε στις 21:45 τις υποχρεώσεις της στο Nations League.

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Βόρεια Ιρλανδία, με τον Γκουστάβο Πογέτ να αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-3-3.

Ως προς τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Βλαχοδήμος με τον Τσιμίκα να παίζει αριστερά και τον Κώτσιρα να έχει το προβάδισμα, αυτή τη στιγμή, για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πογέτ δεν έχει δοκιμάσει ακόμα τον Μπάλντοκ ο οποίος μην ξεχνάμε πως ήταν ένα από τα τελευταία πρόσωπα που ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Το δίδυμο των στόπερ θα είναι οι Μαυροπάνος – Χατζηδιάκος ενώ στην τριάδα μπροστά σίγουρη θεωρείται η παρουσία των Σιώπη – Μπακασέτα και από εκεί και πέρα υπάρχει ερωτηματικό για το ποιος εκ των Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη θα βρεθεί δίπλα στον Σιώπη. Μια θέση που διεκδικεί με λιγότερες πιθανότητες και ο Αλεξανδρόπουλος.

Στην τριάδα της επίθεσης θα βρεθούν οι Λημνιός και Δουβίκας στις δύο πτέρυγες και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Γιακουμάκης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X