Μπενζεμά: Η κεφαλιά «οβίδα» με την Τσέλσι το καλύτερο γκολ του Champions League (VIDEO)

Μπενζεμά: Η κεφαλιά «οβίδα» με την Τσέλσι  το καλύτερο γκολ του Champions League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φοβερή κεφαλιά του Μπενζεμά στην κίνηση, από απόσταση, που «καρφώθηκε» στη γωνία της εστίας του Μεντί στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ του Champions League για την σεζόν 2021-2022.

Ήταν το πρώτο από τα τρία τέρματα του μαγικού Καρίμ στο Λονδίνο, σε μια βραδιά που έκανε άπαντες να πιστέψουν πως η Ρεάλ θα περνούσε πανεύκολα το εμπόδιο των «μπλε».

Η Τσέλσι, ωστόσο, λίγο έλειψε να κάνει τεράστιο come-back στον επαναληπτικό, όμως, η «βασίλισσα» προκρίθηκε στην παράταση, σε μια σεζόν που μάλλον ήταν γραμμένο στη μοίρα της να κάνει τα πάντα για να πάρει το 14ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στη βραδιά του «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Μπενζεμά σκόραρε τρις, δυο με κεφαλιά και μια με πανέξυπνο κυνήγι και πίεση στην άμυνα των Λονδρέζων. Το πρώτο γκολ όμως, ήταν εκείνο που ξεχώρισε για την απόσταση και τη δύναμη με την οποία έκανε την κεφαλιά.

Και αυτό το γκολ, η UEFA το ανέδειξε ως το κορυφαίο της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στην διοργάνωση…

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X