Φαν Χάαλ: «Ο Φαν Ντάικ θα αγωνιστεί με το Βέλγιο και μετά θα πάει για διακοπές»

Φαν Χάαλ: «Ο Φαν Ντάικ θα αγωνιστεί με το Βέλγιο και μετά θα πάει για διακοπές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ότι θα αποδεσμεύσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μετά το ματς με το Βέλγιο από τις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής Ολλανδίας λόγω του ότι αυτός είναι επιβαρυμένος από την χρονιά που είχε με την Λίβερπουλ προέβη ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποτελεί έναν από τους πιο καταπονημένους παίκτες, που συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την φετινή σεζόν.

Το κοντέρ του Ολλανδού σέντερ μπακ, την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε ούτε λίγο, ούτε πολύ 51 επίσημα ματς με την Λίβερπουλ, με την οποία αγωνίστηκε στους τελικούς του Λιγκ Καπ, του Κυπέλλου Αγγλίας και του Champions League.

Αυτό το γεγονός είναι κάτι, που μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από τον Λουίς Φαν Χάαλ. Ο τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας κάλεσε τον Φαν Ντάικ στην αποστολή των «οράνιε», για τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρώτο 15ημερο του Ιουνίου για το Nations League.

Ωστόσο στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ξεκαθάρισε ότι θα τον χρησιμοποιήσει μόνο στο παιχνίδι της Παρασκευής (3/6) απέναντι στο Βέλγιο, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι μετά τον αγώνα θα στείλει τον 30χρονο άσο για διακοπές.

«Ο Φαν Ντάικ προερχόταν από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και έπαιξε σχεδόν σε 60 ματς φέτος. Έπαιξε περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλο παίκτη της Premier League.

Είναι προφανές πως βρίσκεται στο τέρμα του δρόμου τη φετινή σεζόν, έτσι δεν είναι; Υπήρχε λόγος που δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα.

Όποιος ξέρει τον Βίρτζιλ, γνωρίζει ότι θέλει να παίζει πάντα αλλά θα πρέπει να ακούσουμε και τον γιατρό. Ποιος είμαι εγώ για να διαφωνήσω;» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ομοσπονδιακός προπονητής των «οράνιε».

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος συμπλήρωσε με νόημα τα εξής: «Έπρεπε να τον καλέσω αφού ήταν στο πλαίσιο της αξιολόγησης που έκανα για κάθε παίκτη μετά από το τελευταίο διεθνές μας παιχνίδι απέναντι στην Γερμανία. Θα αγωνιστεί με το Βέλγιο και μετά από την αξιολόγηση και τον ιατρικό έλεγχο, μπορεί να πάει για διακοπές».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X