Δικαίωση της ΑΕΚ για την κόκκινη ζούγκλα στη Χαλκίδα: Οπαδοί του Ολυμπιακού χτύπησαν τον Παπαχαρτοφύλη!

Δικαίωση της ΑΕΚ για την κόκκινη ζούγκλα στη Χαλκίδα: Οπαδοί του Ολυμπιακού χτύπησαν τον Παπαχαρτοφύλη!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δικαιώθηκε για όσα φώναζε μέσα στην «ζούγκλα» που έφτιαξε ο Ολυμπιακός στη Χαλκίδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φώναζε από την πρώτη στιγμή για τα αίσχη των ανθρώπων του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό στην Χαλκίδα.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου εκείνου του αγώνα ξεκίνησε σύρραξη από την αψιμαχία που είχε ο Ουγκάλντε με τον Πασσιά. Εκείνη την ώρα μπούκαραν στο γήπεδο όλος ο πάγκος του Ολυμπιακού αλλά και οπαδοί με με αποτέλεσμα η σύρραξη να γενικευτεί. Στο γήπεδο πέρασε και ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης για να τραβήξει από την ένταση που δημιουργήθηκε τον Λέμος με αποτέλεσμα κάποιος που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο να τον χτυπήσει πισώπλατα και να τον ρίξει στο έδαφος. Παρόλα αυτά, ο Δικέφαλος σεβόμενος το άθλημα και τους αθλητές, βγήκε στην επανάληψη.


Τώρα, βγήκε η έκθεση των παρατηρητών για τον 4ο και τελευταίο τελικό στην Χαλκιδα, που δικαιώνει απόλυτα την ΑΕΚ για τον Στάθη Παπαχαρτοφύλη καθώς τονίζει «επίσης εισήλθαν από την κερκίδα περίπου 5-6 άτομα του σωματείου Ολυμπιακός και ένας εξ αυτών απώθησε και έριξε κάτω τον υπεύθυνο συνοδό της ΑΕΚ κ.Στάθη Παπαχαρτοφύλη». Αρα μιλάμε για οπαδούς, που έκαναν το επεισόδιο. Ωστόσο, η έκθεση δεν αναφέρει τίποτα για όσα έγιναν πίσω από την εστία των Μπουκοβίνα και Άντζελιτς.

«Αμέσως μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, υπήρξε αψιμαχία ανάμεσα στους αθλητές Πασσιά και Ουγκάλντε. Εξαιτίας του γεγονότος εισήλθαν αθλητές συνοδοί, παράγοντες των δύο ομάδων και καθώς και κάποια άτομα με κάρτα διαπίστευσης του γηπεδούχου σωματείου (Ολυμπιακός) για να βοηθήσουν ώστε να ηρεμήσουν την κατάσταση. Επίσης εισήλθαν από την κερκίδα περίπου 5-6 άτομα του σωματείου Ολυμπιακός και ένας εξ αυτών απώθησε και έριξε κάτω τον υπεύθυνο συνοδό της ΑΕΚ κ.Στάθη Παπαχαρτοφύλη. Με την βοήθεια παικτών, συνοδών των δύο ομάδων και της Αστυνομίας έληξε το γεγονός. Ο αγώνας συνεχίσθηκε και τέλειωσε χωρίς κανένα πρόβλημα», αναφέρει η έκθεση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X