Πινέδα: Επέστρεψε στην Εθνική του Μεξικό - Έπαιξε σε φιλικό με τη Νιγηρία

Πινέδα: Επέστρεψε στην Εθνική του Μεξικό - Έπαιξε σε φιλικό με τη Νιγηρία
Photo Credits: INTIME

Μετά από πέντε μήνες, ο Ορμπελίν Πινέδα έπαιξε και πάλι με το Μεξικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ.

Ο παλιός γνώριμος του Ματίας Αλμέιδα από την περίοδο της κοινής θητείας του στην Τσίβας, δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα της Θέλτα εν όψει της νέας σεζόν και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του έχει μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέου κλαμπ.

Τις τελευταίες ημέρες ο 26χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας του Μεξικό.

Μάλιστα τα ξημερώματα της Κυριακής (29/5) χρησιμοποιήθηκε από τον ομοσπονδιακό κόουτς. Χεράρντο Μαρτίνο ως αλλαγή για 26 λεπτά στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Νιγηρία που έλαβε χώρα στο Ντάλας των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Πινέδα επανεμφανίστηκε σε αγώνα των «Αζτέκων» έπειτα από πέντε ολόκληρους μήνες, δεδομένο πως η τελευταία προηγούμενη συμμετοχή του είχε καταγραφεί στο ματς κόντρα στην Κόστα Ρίκα στις 31 Ιανουαρίου για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έκτοτε δεν κλήθηκε ξανά, πληρώνοντας έτσι την αγωνιστική απραξία στη Θέλτα στην οποία μεταπήδησε τον περασμένο Γενάρη.

Παρεμπιπτόντως, για το Μεξκικό ακολουθούν τα φιλικά παιχνίδια με την Ουρουγουάη ( 2 Ιουνίου ) και Ισημερινό (5 Ιουνίου) καθώς και οι αναμετρήσεις κόντρα σε Σουρινάμ και Τζαμάϊκα για το Nations League, ενώ στην άκρη του ορίζοντα υπάρχει το Μουντιάλ του Κατάρ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X