Αλβανός στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πάνω από όλους»

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Αλβανός δίνει στο enwsi.gr το σύνθημα της επόμενης ημέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Αλβανός έδωσε και επίσημα τα χέρια με τον Σταμάτη Παπασταμάτη αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά να οδηγήσει την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ σαν πρώτος προπονητής.

Μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού χάντμπολ που άφησε το στίγμα του στην ΑΕΚ σαν αθλητής και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και από το νέο του πόστο. Πάντα χαμηλών τόνων, χωρίς πολλά λόγια ο Αλέξης Αλβανός έχει συνηθίσει να μιλάει με την δουλειά του μέσα στο γήπεδο. Ο ίδιος με δήλωση του στο enwsi.gr θέλησε να δώσει το σύνθημα της επόμενης ημέρας του τμήματος ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμη φορά πως η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους και όλα και το σημαντικό  σε μια ομάδα είναι να κυριαρχεί το «εμείς» και όχι το «εγώ».

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στην εμπιστοσύνη του διοικητικού ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη σχολίασε: «Με τιμά η εμπιστοσύνη της διοίκησης και του κυρίου Σταμάτη Παπασταμάτη προσωπικά. Έχω απόλυτη πίστη στην ομάδα και θεωρώ πως με σκληρή και ομαδική δουλειά θα καταφέρουμε να ανεβούμε και πάλι στην κορυφή. Είμαι σίγουρος πως θα φέρουμε ξανά την ΑΕΚ εκεί που πρέπει να είναι» ανέφερε και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πάνω από όλα και όλους και να επικρατεί πάντα το εμείς και ποτέ το εγώ. Έτσι θα πορευτούμε από δω και πέρα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X