Ράουτινς: «Να βελτιώσουμε τα πάντα στην άμυνα - Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ισοφαρίσουμε»

Ράουτινς: «Να βελτιώσουμε τα πάντα στην άμυνα - Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ισοφαρίσουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Αντι Ράουτινς μίλησε για όσα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι με τον Προμηθέα, αλλά και όσα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του στην Πάτρα

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Προμηθέα δεν είχε καθόλου καλή κατάληξη για την ΑΕΚ.

Η Ένωση γνώρισε την ήττα με τρόπο που έδειξε πολλά για την εικόνα του αγώνα. Ο Προμηθέας πήρε τον έλεγχο της κατάστασης από νωρίς, στο δεύτερο μέρος επέβαλε το παιχνίδι του και στο φινάλε κατάφερε να φτάσει σε εμφατική νίκη.

Το τελικό 82-95 έδειξε αρκετά. Κυρίως όμως την ευκολία με την οποία οι παίκτες του Μάκη Γιατρά έβρισκαν τον δρόμο για το καλάθι της ΑΕΚ. Κάτι το οποίο πλήγωσε τους παίκτες του Κούρο Σεγκούρα, που ψάχνουν τώρα αντίδραση. Και μάλιστα άμεσα, καθώς το Game 2 στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» δίνει την ευκαιρία στους κιτρινόμαυρους να ισοφαρίσουν τη σειρά και να φέρουν νέα δεδομένα.

Ο Άντι Ράουτινς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση, επιθετικά. Καταλαβαίνει όμως πως για να μπορέσει η ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση ο τομέας τον οποίο πρέπει να βελτιώσει είναι η άμυνα.

«Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα. Τα πάντα στην άμυνα», ήταν η τοποθέτησή του στο SDNA επί του θέματος, δίνοντας το στίγμα του ενόψει Game 2.

Αγωνιστικά άλλωστε φρόντισε να δείξει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. «Νιώθω πολύ καλά», υπογράμμισε, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στα του αγώνα.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν θύμιζε σε τίποτα την ΑΕΚ του τελευταίου διμήνου. Ο Προμηθέας έλεγξε απόλυτα το τέμπο, χτύπησε την Ένωση σε όλες τις αδυναμίες της και στο τέλος έφτασε στη νίκη με εμφατικό τρόπο

«Παίξαμε χωρίς να νιώθουμε ότι ήταν επείγον. Είναι το πιο σημαντικό γιατί επιτρέψαμε αρκετά εύκολα καλάθια. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι αμυντικά. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους μετά», τόνισε ο Καναδός σουτέρ, που πλέον -όπως και οι συμπαίκτες του- στρέφει το βλέμμα του στο Game 2.

Η σημασία του για την πορεία της ΑΕΚ μεγάλη. «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν γιατί αν χάσουμε θα είναι το τελευταίο για εμάς», ξεκαθάρισε για να προσθέσει «Κάθε παιχνίδι σε αυτή τη φάση είναι άρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ισοφαρίσουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως έχουμε δείξει ότι είμαστε ικανοί να κερδίσουμε».

Σε αυτό το παιχνίδι περιμένει τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικά το παρών, όπως συνηθίζει άλλωστε στα ταξίδια της ΑΕΚ στην αχαϊκή πρωτεύουσα. «Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει σταθεί στο πλευρό μας όλη τη σεζόν, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε όλη τη σεζόν. Είναι μια τρελή σεζόν για τον κόσμο της ΑΕΚ. Περιμένουμε να τον δούμε στην Πάτρα και να μας δώσει ώθηση», είπε και πλέον ετοιμάζεται για το Game 2. Στο οποίο η ΑΕΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση αν θέλει να κρατήσει ζωντανή την σεζόν της.

Σε διαφορετική περίπτωση άπαντες θα πάνε σε διακοπές από τον Μάιο…

Πηγή: SDNA

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X