Γέμισαν οι παραλίες της Αττικής (VIDEO)

Γέμισαν οι παραλίες της Αττικής (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεμάτες είναι οι παραλίες της Αττικής με τους Αθηναίους που επέλεξαν να περάσουν την ηλιόλουστη κυριακάτικη μέρα τους παίζοντας ρακέτες στην άμμο και κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Η θερμοκρασία στην Αττική φτάνει τους 30 βαθμούς και αρκετοί επέλεξαν να κατευθυνθούν προς τις παραλίες, όπως φαίνεται και από την αυξημένη κίνηση στους δρόμους.

Ήδη από νωρίς το πρωί της Κυριακής η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στη λεωφόρο Μαραθώνος αφού αρκετοί οδηγοί επέλεξαν τις παραλίες της ανατολικής Αττικής. Περίπου ίδια εικόνα παρουσιάζει ανά διαστήματα και η Αττική Οδός που οδηγεί στα νότια τμήματα της Αττικής.

Επίσης, κίνηση παρουσιάζεται και προς τις περιοχές του Καλάμου και Ωρωπού καθώς αποτελούν ιδανικές αποδράσεις, σχετικά κοντά στην Αθήνα.

Ο καιρός σήμερα κυριακή αναμένεται να είναι αρκετά ζεστός, με υψηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, δεν αναμένονται ούτε νεφώσεις ούτε άνεμοι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X