Τραπ: «Φτάσαμε πιο μακριά από ό,τι πιστεύαμε στο Europa League»

Τραπ: «Φτάσαμε πιο μακριά από ό,τι πιστεύαμε στο Europa League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γερμανός τερματοφύλακας της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA, ενόψει του τελικού του Europa League με τη Ρέιντζερς στη Σεβίλλη.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας ξέρει καλά την αξία της κατάκτησης του Europa League στη Σεβίλλη για την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Ρέιντζερς έχει αποκλείσει μερικές μεγάλες ομάδες, όπως η Λειψία και η Ντόρτμουντ. Έχουν επίσης κερδίσει αυτά τα παιχνίδια με στυλ, ειδικά το δεύτερο παιχνίδι με τη Λειψία, ήταν πολύ δυνατοί. Θα δούμε δύο ομάδες που έχουν παρόμοιο στυλ, το οποίο επευφημούν οι καταπληκτικοί οπαδοί τους.

Μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τελικούς για να παρακολουθήσει κάποιος, επειδή έχουμε δύο παραδοσιακές ομάδες που παίζουν τίμιο ποδόσφαιρο. Θα είναι πολύ δύσκολος και πολύ αγχωτικός. Ξέρουμε όμως ότι, αν φτάσουμε στα όρια απόδοσής μας, τότε μπορεί να είναι δύσκολο και για εκείνους να παίξουν απέναντί μας.

Έχουμε τον μεγάλο στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι και να φύγουμε από το γήπεδο με το τρόπαιο στα χέρια μας. Η πορεία μας στο Europa League μέχρι στιγμής είναι μεγαλύτερη από ό,τι πιστεύαμε ότι θα ζούσαμε. Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά και μας αξίζει να είμαστε στον τελικό.

Φυσικά, τώρα ελπίζουμε και εργαζόμαστε για το τεράστιο όνειρό μας να φέρουμε το τρόπαιο στην έδρα μας και να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X