Εμπαπέ: «Θα μάθετε την απόφαση για το μέλλον μου πριν τα ματς της Γαλλίας τον Ιούνιο»

Στις 21 Μαΐου η ανακοίνωση του Κιλιάν Εμπαπέ για το μέλλον του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Κυριακής (15/05) ο Κιλιάν Μπαπέ παρέλαβε το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν στην Ligue 1 και μάλιστα για τρίτη σερί χρονιά. Οπως είναι λογικό, οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Μπαπέ μπορεί να μην έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο έθεσε για πρώτη φορά χρονοδιάγραμμα, ξεκαθαρίζοντας πως πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της εθνικής Γαλλίας στο Nations League στις αρχές Ιουνίου, θα έχει ανακοινώσει την απόφασή του.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον μου αλλά θα ξέρετε σύντομα. Σχεδόν έχω αποφασίσει. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή αλλά ναι, ναι, σχεδόν έχω πάρει την απόφασή μου. Θα ανακοινώσω επίσημα την απόφαση για το μέλλον μου πριν ενταχθώ στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τα ματς του Ιουνίου», ήταν τα λόγια του νεαρού Γάλλου αστέρα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X