«Εχει κάνει πρόταση στον Φαμπιάν η ΑΕΚ - Μίλησε με τον Αλμέιδα ο Μεξικανός»

«Εχει κάνει πρόταση στον Φαμπιάν η ΑΕΚ - Μίλησε με τον Αλμέιδα ο Μεξικανός»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα από το Μεξικό αποκαλύπτει πρόταση της ΑΕΚ στον Μάρκο Φαμπιάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόταση έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον Μάρκο Φαμπιάν!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της μεξικανικής ιστοσελίδας tudn.com, η Ένωση έχει υποβάλει πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συνομιλήσει και με τον Ματίας Αλμέιδα και βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μετά τα τέσσερα χρόνια θητείας στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Το δημοσίευμα για ΑΕΚ και Φαμπιάν

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκο Φαμπιάν έχει λάβει πρόταση από την ΑΕΚ για να ενταχθεί το καλοκαίρι. Στην ΑΕΚ ηγείται εδώ και λίγες μέρες ο Ματίας Αλμέιδα, τον οποίον ο Φαμπιάν γνωρίζει πολύ καλά, επομένως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φαμπιάν είχε υπογράψει μόνο για έξι μήνες στην Μαζατλάν επομένως θα πάει στην ΑΕΚ ως ελεύθερος.

Ο Φαμπιάν ξέρει πως είναι το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη καθώς αγωνίστηκε από το 2016 μέχρι και το 2019 στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία κατέκτησε το γερμανικό κύπελλο το 2018.

Ο Μεξικανός αγωνίστηκε επίσης τόσο στο MLS με την Φιλαδέλφεια όσο και στην Αλ Σαντ όπου είχε προπονητή τον Τσάβι».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X