Τα βλέπει όλα «πράσινα» ο Γιουγκ: 2-15 τα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο εις βάρος της ΑΕΚ!

Τα βλέπει όλα «πράσινα» ο Γιουγκ: 2-15 τα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο εις βάρος της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματέι Γιουγκ σφυρίζει απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα ένα παιχνίδι!

Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει και τη διαιτησία του εχθρικού Ματέι Γιούγκ στο ΟΑΚΑ απόψε. Ο Σλοβένος διαιτητής τα βλέπει όλα… πράσινα στο πρώτο ημίχρονο του ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο μιας και έχει δώσει 15 φάουλ κατά της ΑΕΚ έναντι μόλις 2 στον Παναθηναικό! Και όλα αυτά ενώ η κατοχή είναι μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Βλέπωντας κανείς τον τρόπο που σφυρίζει ο Γιουγκ πιστεύει πως βλέπει αγώνα μπασκετ μιας και σφυρίζει κάθε επαφή κόβωντας διαρκώς τον ρυθμό του ματς, ενώ με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί και εναση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και τον κόσμο.


Στο 37′ ‘εδωσε κίτρινη κάρτα στον Λιβαι Γκαρσία σε ένα μαρκάρισμα που με το ζόρι θα σφυριζόταν φάουλ υπό κανονικές προϋποθέσεις. Στο 40’ «κιτρινίζει» τον Τζαβέλλα και τρία λεπτά αργότερα τον Μήτογλου «καθαρίζοντας» την άμυνα της Ένωσης με απίστευτα σφυρίγματα.

Το αποκορύφωμα της αισχρής διαιτησίας του Ματέι Γιούγκ ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου όταν ο Λούκας Βιγιαφάνες σήκωσε στον αέρα τον Κριχόβιακ και ο Σλοβένος του χάρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα που θα έφερνε την αποβολή.

Όπως ήταν λογικό, όλη η ΑΕΚ έπεσε πάνω του με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου με τον ίδιο να δίνει κίτρινη κάρτα στον Γιάννη Παπαδημητρίου που βρίσκεται στον πάγκο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X