Από τα «κανόνια» της ΑΕΚ δεν γλίτωνε κανείς - Η έμπνευση Μελισσανίδη για να τιμήσει τους μεγάλους σκόρερ στην «OPAP Arena - Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)

Από τα «κανόνια» της ΑΕΚ δεν γλίτωνε κανείς - Η έμπνευση Μελισσανίδη για να τιμήσει τους μεγάλους σκόρερ στην «OPAP Arena - Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τα... κανόνια της ΑΕΚ που θα βρίσκονται στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σκέψη του Δημήτρη Μελισσανίδη να υπάρχουν οι τοιχογραφίες με τέσσερις σπουδαίες μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ (Σεραφείδη, Παπαϊωάννου, Νεστορίδη, Μαύρου) προκάλεσε δέος, συγκίνηση και ενθουσιασμό στους Ενωσίτες.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ δεν σταματούν εκεί. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να τιμήσει και τους μεγάλους γκολτζήδες της ΑΕΚ με έξι κανόνια που θα είναι γύρω από το γήπεδο. Πρόκειται για τους Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου, Θωμά Μαύρο, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλη Δημητριάδη και Ντέμη Νικολαΐδη, των οποίων τα ονόματα και οι εικόνες θα είναι πάνω σε αυτά τα κανόνια.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα κανόνια που θα κοσμούν το Μουσείο της ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Από τα «κανόνια» της ΑΕΚ δεν γλίτωνε κανείς - Η έμπνευση Μελισσανίδη για να τιμήσει τους μεγάλους σκόρερ στην «OPAP Arena - Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ) Από τα «κανόνια» της ΑΕΚ δεν γλίτωνε κανείς - Η έμπνευση Μελισσανίδη για να τιμήσει τους μεγάλους σκόρερ στην «OPAP Arena - Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X