Ράνγκνικ κατά Γιουνάιτεντ: «Ζήτησα παίκτη και μου είπαν δεν υπάρχει κανείς ενώ υπήρχαν οι Βλάχοβιτς, Ντίας και Αλβαρες»!

Ράνγκνικ κατά Γιουνάιτεντ: «Ζήτησα παίκτη και μου είπαν δεν υπάρχει κανείς ενώ υπήρχαν οι Βλάχοβιτς, Ντίας και Αλβαρες»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αιχμές για την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε ο Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Γερμανός νυν υπηρεσιακός προπονητής που θα παραμείνει στον σύλλογο ως σύμβουλος του Έρικ Τεν Χαγκ μετά το καλοκαίρι, απασφάλισε και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια, «δικάζοντας» τη διοίκηση της ομάδας στην οποία βρίσκεται.

«Ζήτησα παίκτη με οποιαδήποτε μορφή, είτε με δανεισμό, είτε με αγορά και εξέλαβα αρνητικά απάντηση. Μου είπαν ότι δεν υπήρχε παίκτης να μας προσφέρει ουσιαστικά κάτι στην ομάδα.

Όμως, ανάμεσα στις πιθανές επιλογές, υπήρχε ο Ντίας που τώρα είναι στη Λίβερπουλ, ο Βλάχοβιτς που τότε ήταν στην Φιορεντίνα, ο Αλβάρες που τώρα έχει συμφωνήσει με την Σίτι…» ήταν τα λόγια του Ράνγκνικ που έριξε όλο το φταίξιμο για την μη ενίσχυση του ρόστερ, στους ανωτέρους του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Football Daily (@footballdailyuk_)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X