Καφετζόπουλος: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Νατάσα Μποφίλιου - Καταδίκαζα μια συγκέντρωση γιατί έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες»

Καφετζόπουλος: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Νατάσα Μποφίλιου - Καταδίκαζα μια συγκέντρωση γιατί έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για την αντιπολεμική συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα και συμμετείχε η Νατάσα Μποφίλιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και απάντησε και για την ανάρτηση που είχε κάνει για τη Νατάσα Μποφίλιου και την αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Νατάσα Μποφίλιου. Με τη συγκέντρωση που έγινε είχα, η οποία έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες. Ένας αχταρμάς και άρες μάρες κουκουνάρες, να μην πάρουμε θέση. Εδώ είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η Ρωσία και υπάρχει και η Ουκρανία που δέχτηκε μια εισβολή.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Αντώνη Καφετζόπουλου που αναφέρθηκε στην ανάρτηση για την Νατάσα Μποφίλιου

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X