Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με Αλμέιδα! - Αναλαμβάνει μετά τις 17 Μαΐου

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με Αλμέιδα! - Αναλαμβάνει μετά τις 17 Μαΐου
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι πλέον προπονητής της ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε σήμερα, Τρίτη, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και ολοκλήρωσε τη συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Λίγο μετά την επίσκεψη του στην «OPAP Arena» ο Αργεντινός βρέθηκε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της συμφωνίας του με την ΑΕΚ και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά τις 17 Μαΐου, τη μέρα δηλαδή που η ΑΕΚ θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Για τον Αλμέιδα ξεκινάει πλέον η δική του δουλειά της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά φυσικά και όλη η προετοιμασία της εγκατάστασής τους στη χώρα μας μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Να τονίσουμε ότι ο Aλμέιδα θα παρακολουθήσει από το ΟΑΚΑ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη Δευτέρα αποχωρεί από τη χώρα μας, ώστε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της μετακόμισης, αλλά και της προετοιμασίας της δουλειάς του, την οποία μπορεί να την κάνει και από την Αργεντινή, ενώ από εκεί φυσικά θα παρακολουθήσει και τα υπόλοιπα ματς της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Οπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και η παρουσίαση του Αλμέιδα θα γίνουν όταν έρθει ξανά Ελλάδα για να ξεκινήσει επίσημα τη δουλειά του.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X