«Μέχρι την επόμενη βδομάδα η ανακοίνωση της τιμωρίας του Μήτογλου»

«Μέχρι την επόμενη βδομάδα η ανακοίνωση της τιμωρίας του Μήτογλου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμες είναι οι μέρες που διανύουμε για τον Ντίνο Μήτογλου, που θα απολογηθεί διαδικτυακά για την υπόθεση ντόπινγκ, με την απόφαση να αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο την επόμενη βδομάδα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, το γραφείο που εκπροσωπεί τον Έλληνα άσο, Wasserman, έχει ήδη ετοιμάσει την απολογία του παίκτη της Αρμάνι, που πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Μιλάνο.

Η πλευρά του παίκτη έχει ήδη προετοιμάσει την απολογία και θα προσπαθήσει να αποδείξει πως ο Μήτογλου πήρε κάποια ουσία εν αγνοία του, με την απόφαση για την ποινή του να είναι ανοικτή, αφού μπορεί να φτάσει μέχρι και στον αποκλεισμό τριών ετών.

Ωστόσο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των ιταλικών Μέσων, μία πιθανή τιμωρία είναι αυτού του ενός έτους, κάτι που θα τον φέρει εκτός Αρμάνι, όπως και στην περίπτωση του Ρικάρντο Μορασκίνι, αλλά και θα τον θέσει «off» και ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για το Eurobasket που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X