Μίλνερ: Η Λίβερπουλ του είναι ευγνώμων για το «διπλό» και... τον ψήνει για το συμβόλαιο (VIDEO)

Μίλνερ για European Super League: «Δεν μου αρέσει και ελπίζω να μη συμβεί» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 36χρονος, Τζέιμς Μίλνερ, τα έδωσε όλα για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Νιούκαστλ, συμμετείχε στο γκολ, έγινε ο Man of the Match και η ομάδα τον… καλοπιάνει για να υπογράψει νέο συμφωνητικό.

Ο υπαρχηγός των «κόκκινων» βρέθηκε στα χαφ μαζί με τον Τζόρνταν Χέντερσον και τον Ναμπί Κεϊτά στο Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στη Νιούκαστλ στο St. James’ Park και ήταν ακριβώς αυτό που είχε ανάγκη η ομάδα του, αλλά και απαιτούσε η αναμέτρηση.

Μια μονάδα που θα έπεφτε με δύναμη στις διεκδικήσεις της μπάλας, που θα έβαζε τα πόδια του στη φωτιά, που για όση ώρα θα βρισκόταν στο γήπεδο θα εξαντλούσε κάθε δύναμή του, προκειμένου να επωφεληθεί η Λίβερπουλ.

Αυτό, του χάρισε το βραβείο του Man of the Match και το κλαμπ, εκφράζοντάς του πόσο ευγνώμων αισθάνεται για την βοήθεια που πρόσφερε ο 36χρονος ποδοσφαιριστής και την τιμιότητα με την οποία αγωνίζεται κάθε φορά, του έφτιαξε ολόκληρο βίντεο.

Ίσως, βέβαια, απώτερος σκοπός να είναι και το θέμα της… ανανέωσης του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X