Επιστολή Αγγελόπουλου στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: «Η συγκλονιστική επιστολή χαιρετισμού σας μας δίδει κουράγιο»

Επιστολή Αγγελόπουλου στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: «Η συγκλονιστική επιστολή χαιρετισμού σας μας δίδει κουράγιο»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έστειλε επιστολή εκ μέρους της ΑΕΚ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε εκ μέρους της ΑΕΚ στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ αναφέρει:

«Ευχαριστήρια επιστολή προς την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο, απέστειλε σήμερα (28/04) ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 3 Απριλίου 2022, ο Παναγιώτατος είχε αποστείλει «χαιρετισμό» προς τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ BC, με την ευκαιρία του κοινού εορτασμού ΑΕΚ και Α.Σ. Πέρα στα Άνω Λιόσια, για τα 54χρονα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης του ’68 Στο πλαίσιο των στενών (από το 2016) σχέσεων της ΑΕΚ ΒC με το Φανάρι, κατατέθηκε και αίτημα, που αφορά στις ιστορικές και θρησκευτικές αναφορές του Σωματείου μας.

Η επιστολή Αγγελόπουλου αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Παναγιώτατε, επιτρέψατέ μου να εκφράσω προς Εσάς τις θερμές ευχαριστίες μου, αλλά και τις ευχαριστίες των αθλητών, προπονητών και λοιπών εργαζομένων της Α.Ε.Κ. ΚΑΕ, της οποίας έχω την τύχη να ηγούμαι. Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση λάβαμε την συγκλονιστική και εμψυχωτική επιστολή χαιρετισμού σας, η οποία εμπνεόμενη από τα κοινά ιδεώδη και την αγία δύναμη της Ψυχής σας μάς δίδει κουράγιο για τα μελλοντικά.

Παναγιώτατε, σας διαβεβαιούμε, ότι η ιστορική στιγμή της προσέγγισης με τον αδελφό Σύλλογο της πατρώας γης, τον Αθλητικό Σύλλογο Πέρα (Πέρα Κλουμπ) και τους εντιμοτάτους εκπροσώπους του, κ.κ. Ανδρέα Ρομπόπουλο και Στυλιανό Μουχλίδη, στο νέο μας Γήπεδο, στο δικό μας «Σπίτι», στο Ολυμπιακό Κλειστό Άνω Λιοσίων, του Δήμου Φυλής Αττικής, κατά την 3η Απριλίου 2022, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού πανηγυρίστηκε από χιλιάδες φίλους τού ενδόξου Σωματείου μας, και δεσμευόμαστε, ότι με τη δική σας Ευλογία και του Θεού βοήθεια θα διατηρήσουμε αυτή τη φλόγα αναμμένη εις τους αιώνας των αιώνων. Οφείλουμε πράγματι στους προγόνους μας να διασώσουμε τη συνοχή και τη συνέχεια του Πολιτισμού μας, την αρχοντιά και την ευγένεια της Πολίτικης Ρωμιοσύνης και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε. Αποτελεί η αγία προτροπή Σας για εμάς καθήκον και υποχρέωση μαζί έναντι των Κωνσταντινουπολιτών ιδρυτών μας και έναντι όλων όσοι αγωνίζονται για να παραμένει η Ομογένεια όρθια και δυνατή και να μεταλαμπαδεύει τις αξίες, τα Ιερά και Όσια του Γένους μας από τη Βασιλίδα των Πόλεων.

Παναγιώτατε, παρακαλούμε τον Κύριο, όπως σας δίνει ειρήνη, υγεία και μακροημέρευση. Σας παρακαλούμε τέλος, όπως Προσεύχεστε δι’ ημάς. Χριστός Ανέστη».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Ποιες μεταγραφές, ρε παιδιά; Εδώ η ΑΕΚ παίζει τελικό πρωταθλήματος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X