Ο Κλοπ στη Λίβερπουλ μέχρι το 2026

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ δεν θα κάνει το λάθος να υποτιμήσει τη Βιγιαρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα παραμείνει στη Λίβερπουλ έως και το 2026.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπέγραψε επέκταση συμβολαίου στη Λίβερπουλ κι έτσι θα παραμείνει τεχνικός των Reds για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2026!

Ο Κλοπ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2015 και το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το 2024, με τη διοίκηση να του προσφέρει νέο τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες βέβαια αποδοχές.

Ο πρόεδρος της ιδιοκτήτριας εταιρίας, «Fenway Sports Group», Μάικλ Γκορντον, ήταν χθες στο «Άνφιλντ» στη νίκη με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ και παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον ατζέντη του Κλοπ, Μαρκ Κόζικ.

Ο Κλοπ λαμβάνει, μαζί με τα μπόνους, περίπου 47 εκατ. ευρώ (!) την σεζόν και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Telegraph» σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του νέου συμβολαίου του.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει κατακτήσει το Champions League, την Premier League, το Super Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και φέτος το Λιγκ Καπ. Σε 371 παιχνίδια έχει 232 νίκες, 77 ισοπαλίες και 62 ήττες.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X