Άιντραχτ: Απόβαση και στο Λονδίνο από 10.000 οπαδούς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Πιθανόν να ξεπέρασαν τους 40.000 οι Γερμανοί οπαδοί στο «Καμπ Νου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τους 30.000+ οπαδούς της Άιντραχτ που πήγαν στην Βαρκελώνη και πήραν την πρόκριση μαζί με την ομάδα τους, στο Λονδίνο αναμένονται περί τους 10.000 για τον πρώτο ημιτελικό του Europa League απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Η γερμανική ομάδα ζει το δικό της όνειρο μετά το έπος κόντρα στην Μπαρτσελόνα και φυσικά ο πήχης έχει ανέβει… σε δυσθεώρητα ύψη. Και επιπλέον, μια παρέα που έχει τέτοια αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα ώστε να παίξει σαν να μην έχει να χάσει τίποτα, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι ακόμα πιο εξαιρετικό.

Με αυτό το σκεπτικό στην Άιντραχτ προετοιμάστηκαν για τον αποψινό πρώτο ημιτελικό με την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για το Europa League και ο κόσμος των φιλοξενούμενων αναμένεται να φτάσει στους 10.000 οπαδούς!

Βέβαια, να παρατηρηθεί φαινόμενο όπως στο «Καμπ Νόου» και να μπουν ανεξέλεκτα Γερμανοί στις κερκίδες για να στηρίξουν τους «αετούς» είναι τρομερά δύσκολο, αφού η Γουέστ Χαμ έχει ανακοινώσει τιμωρία σε όσους μεταπωλήσουν τα εισιτήρια για τις θέσεις τους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X