Μπαμπανικολός: «Πανευτυχείς για τη μόνιμη έδρα μας - Στόχος μας η διαιώνιση της Ιδέας της ΑΕΚ»

Μπαμπανικολός: «Πανευτυχείς για τη μόνιμη έδρα μας - Στόχος μας η διαιώνιση της Ιδέας της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης του Σ.Π.Α.Κ. – ΑΕΚ, Νίκος Μπαμπανικολός, για την εγκατάσταση των παλαιμάχων στο κλειστό των Ανω Λιοσίων

Την κίνηση της ΑΕΚ να παραχωρήσει έδρα και γραφεία στα Λιόσια προκειμένου να στεγαστεί ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ, ο Νίκος Μπαμπανικολός.

Ο πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης του Σ.Π.Α.Κ. – ΑΕΚ και πρωταθλητής Ελλάδος με την ΑΕΚ του 1958, ευχαρίστησε με τις δηλώσεις του τον Αλέξη Αλεξίου και τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» Μάκη Αγγελόπουλο, που και αναγνωρίστηκε επισήμως και πλέον απέκτησε έδρα ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μπαμπανικολός:

«Η προσπάθειά μας να βρεθεί έδρα για τον Σ.Π.Α.Κ. – Α.Ε.Κ. στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στις άοκνες προσπάθειες για ακόμη μία φορά των ανθρώπων της ΚΑΕ, και του Προέδρου κυρίου Αλέξη Αλεξίου προσωπικά.

Πριν από τρία χρόνια κατορθώσαμε και ιδρύσαμε τον Σύλλογο, που αποτελούσε διαχρονική και αυτονόητη ανάγκη των παλαιών αθλητών της ΑΕΚ. Θέλαμε να συμβεί αυτό με υπογραφές και με βούλες. Όπως και έγινε. Είμαστε πανευτυχείς, που και αναγνωριστήκαμε επισήμως και πλέον αποκτήσαμε και έδρα. Είμαστε πανευτυχείς, που βρήκαμε ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΡΑ, και βάλ’ τε τα με κεφαλαία γράμματα σας παρακαλώ, στο πανέμορφο «Παλάτι» της «Βασίλισσας», σε μία οδό που παραπέμπει στη Βασιλεύουσα της καταγωγής μας, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως (του Δήμου Φυλής) και μας συγκινεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αλεξίου για την προσπάθεια, που κατέβαλε, αλλά και για το ειλικρινές ενδιαφέρον του όλο το διάστημα της συνεργασίας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος συνέβαλε στην ίδρυση του Συλλόγου μας, ενώ εξ αρχής μάς είχε συστήσει να κάνουμε υπομονή για να συγκατοικήσουμε σε όποιο Γήπεδο παραχωρηθεί στην Ομάδα μας. Κι απο τους πρώτους μήνες, που η Ομάδα μας μπήκε στα Άνω Λιόσια, δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες. Ό,τι δεσμεύτηκαν οι κύριοι Αγγελόπουλος και Αλεξίου έγινε πράξη. Και σήμερα, και με τα χαρτιά της Πολιτείας πλέον, μπήκαμε με κάθε επισημότητα Σπίτι μας.

Στόχος μας η διαιώνιση της Ιδέας της Α.Ε.Κ, οι κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, και η μεταλαμπάδευση των εμπειριών μας προς τους νεότερους, για να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την Ιστορία μας. Οι διοικητικοί ηγέτες ΚΑΕ και Ερασιτεχνικής, και ιδρυτικά στελέχη του Σ.Π.Α.Κ.Α., για ακόμη μία φορά απέδειξαν, ότι ξέρουν να τιμούν την Ιστορία.

Η σημερινή εξέλιξη μάς δημιουργεί και ευθύνες. Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη, ειδικά στους δύσκολους καιρούς, που ζούμε. Το επόμενο διάστημα ευελπιστούμε ν’ ανακοινώσουμε τις κινήσεις μας από δικό μας διαδικτυακό χώρο, με πρώτο μέλημα τη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες για την πρώτη επίσημη Διοίκηση. Στόχος μας είναι οι παλαίμαχοι και βετεράνοι αθλητές, αλλά και οι υποστηρικτές μας, να δρούμε ανεξάρτητα και αυτόνομα, αλλά η στήριξη στην ΚΑΕ και στα Τμήματα της Ερασιτεχνικής, όπως και στο Μπάσκετ με Αμαξίδιο, και η εποικοδομητική κριτική προς βελτίωση των συνθηκών θα αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή μας. Σύντομα θα δείτε και το σήμα και τη σφραγίδα του Συλλόγου μας, εφάμιλλα με τα ιδανικά που πρεσβεύει το Σωματείο μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X