Φινάλε με ψηλά το κεφάλι για την ΑΕΚ Β', έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά έμεινε στην ισοπαλία (2-2) με την Κηφισιά

Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Στο 2-2 έμειναν ΑΕΚ Β' και Κηφισιά, σε ένα ματς όπου η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είχε 2 δοκάρια και άξιζε τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φινάλε με ψηλά το κεφάλι για την ΑΕΚ Β’, παρά την ισοπαλία (2-2), στο τελευταίο ματς της χρονιάς, με την Κηφισιά.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα γι’ ακόμη μία αναμέτρηση κατάφερε κατά διαστήματα να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο η τύχη της γύρισε την πλάτη δις, από τη στιγμή που οι προσπάθειες των Μιτάι και Μπάμπη κατέληξαν στο δοκάρι.

Η Ενωση λοιπόν, μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό, με την πρώτη άξια λόγου φάση της αναμέτρησης, μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Μιτάι έκανε γύρισμα από αριστερά, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Τζούντα Γκαρσία με σουτ έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ.

Μάλιστα, στιγμές μετά το γκολ του άσου από το Τρινιντάντ Τομπάγκο ο Παρράς πάτησε την αντίπαλη περιοχή, αλλά πριν εκτελέσει κόπηκε από τον Ρέντζη.

Παρά την αρχική ψυχρολουσία, η Κηφισιά κατάφερε να ισορροπήσει και να φέρει στο 29′ το ματς στα ίσια, με κοντινό πλασέ του Τετέι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή που δημιουργήθηκε στην άμυνα της ΑΕΚ.

Μετά την ισοφάριση οι «Κιτρινόμαυροι» πίεσαν εκ νέου μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και στο 45′ έφτασαν μία ανάσα από το 2-1, όμως το σουτ του Μπάμπη κατέληξε στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε… εκρηκτικά, με την ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα να αναζητεί το γκολ που θα την έβαζε ξανά μπροστά στο σκορ και στο 55′ έφτασε πολύ κοντά, όμως είδε ξανά την τύχη να της γυρνάει την πλάτη, από τη στιγμή που το δυνατό σουτ του Μιτάι πέρασε ελάχιστα άουτ αφού πρώτα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι!

Εν τέλει στο 64′ αποδόθηκε -προσωρινά- δικαιοσύνη, όταν ο Γιούσης, με το 17ο φετινό του τέρμα, ευστόχησε σε πέναλτι (που είχε κερδίσει ο ίδιος) για να γράψει το 2-1.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η ομάδα των βορείων προαστίων έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια (στο 68′) με σουτ του Παπασάββα έξω από την περιοχή.

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Κάτσικας, Λάτσι, Κορνέζος (35′ Αρβανίτης-51′ Μπούσης) Μιτάι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γκαρσία (83′ Γεωργέας) Γιούσης, Παρράς (83′ Κορομηλάς) Ιατρούδης (83′ Κοσίδης).

Κηφισιά: Αντωνόπουλος, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Σμπώκος (65′ Τόλιος) Παυλάκης, Παπασάββας, Παλασέβσκι (72′ Ντοριβάλ) Καλλέργης (65′ Καραγκούνης) Ρέντζης, Πρίτσας (83′ Φερνάντεζ) Τετέι

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X