Ίντερ: Προβάδισμα για την απόκτηση του Ντιμπάλα το καλοκαίρι

Ίντερ: Προβάδισμα για την απόκτηση του Ντιμπάλα το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Μιλάνου έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Πάολο Ντιμπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους με τον Πάολο Ντιμπάλα στα επτά χρόνια παρουσίας του στο Τορίνο έζησαν επιτυχίες και κατέκτησαν τίτλους άλλα όπως φαίνεται το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η Ίντερ είναι στην pole position για να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, με τους «νερατζούρι» να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο έξι εκατομμυρίων ευρώ ετησίων, συν μπόνους.

Αυτή τη στιγμή, ο Ντιμπάλα αμείβεται με επτά εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στο Τορίνο, αλλά η προσφορά της Ίντερ είναι ίδια με τους μισθούς των καλύτερων παικτών της, όπως οι Νικολό Μπαρέλα, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Λαουτάρο Μαρτίνες, οι οποίοι έχουν πρόσφατα ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.

Για την ώρα πάντως, η Ίντερ δεν έχει καταθέσει την προσφορά τους γιατί καλείται πρώτα να απομακρύνει μερικά «βαριά» συμβόλαια, όπως αυτά των Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X